Skip to content

Όροι Χρησης – Πολιτικη Απορρητου

Ο δικτυακός τόπος που βρισκεστε(εφεξης «Ιστοσελιδα») αποτελει ιδιοκτησια ατομικης επιχειρησης (εφεξης «Επιχειρηση»), η οποια εδρεύει στην Κασσανδρεια Χαλκιδικης, επι της οδού Παπαφλεσσα. Ο επισκεπτης/χρηστης του δικτυακού τόπου καλειται να διαβασει προσεκτικα τους παρόντες όρους χρησης και να προβει σε επισκεψη/χρηση των σελιδων/υπηρεσιών του Ιστοσελιδα μόνο εφόσον τους αποδεχεται πληρως. Με την εισοδο του επισκεπτη/χρηστη στον δικτυακό αυτό τόπο τεκμαιρεται ότι εχει λαβει γνώση των όρων χρησης, τους αποδεχεται και παραιτειται από καθε αξιωση ηθελε προκύψει από την επισκεψη του σ’ αυτόν. Η «Επιχειρηση» διατηρει το δικαιωμα να τροποποιει ανα πασα στιγμη τους παρόντες όρους χρησης χωρις προειδοποιηση, οι δε επισκεπτες/χρηστες οφειλουν να ελεγχουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα για ενδεχόμενες τροποποιησεις καθώς η συνεχης χρηση του Ιστοσελιδα συνεπαγεται ότι οι επισκεπτες/χρηστες αποδεχονται ανεπιφύλακτα αυτες τις αλλαγες. Σε περιπτωση μη αποδοχης οιουδηποτε όρου χρησης, ο επισκεπτης/χρηστης οφειλει να μην κανει χρηση του παρόντα δικτυακού τόπου.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ο δικτυακός τόπος Ιστοσελιδα διατιθεται για αυστηρα προσωπικη χρηση των επισκεπτών/χρηστών του και μόνο για πληροφοριακούς και σε καμια περιπτωση για εμπορικούς σκοπούς. Μεσα από τη χρηση του Ιστοσελιδα μπορειτε να βρειτε links (συνδεσμους) προς εταιρειες και web sites. Παραλληλα, στο Ιστοσελιδα θα βρειτε ενα ειδικα διαμορφωμενο blog, το οποιο εχει ενημερωτικό σκοπό.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ο δικτυακός τόπος Ιστοσελιδα, ο οποιος αποτελει ιδιοκτησια της «Επιχειρηση» προστατεύεται από τις διαταξεις του Ν. 2121/93 περι πνευματικης ιδιοκτησιας, όπως εκαστοτε ισχύει. Το Ιστοσελιδα εκτός από το δικό του περιεχόμενο (σηματα, κειμενα, κ.λπ.) αναδημοσιεύει περιεχόμενο από αλλα web sites προς τα οποια υπαρχει link (σύνδεσμος). Οι τιτλοι, η εισαγωγη και οι φωτογραφιες των αρθρων προερχονται από αυτα τα web sites, στα οποια ανηκουν τα πνευματικα δικαιώματα. Οι φωτογραφιες που δεν αντιστοιχούν στην πηγη των αρθρων, ειναι royalty free, εχουν αγοραστει από την «Επιχειρηση» και δεν επιτρεπεται η αντιγραφη και η αναπαραγωγη τους.

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσιες του Ιστοσελιδα διατιθενται στους επισκεπτες/χρηστες αυστηρα για προσωπικη τους χρηση. Απαγορεύεται οποιαδηποτε αλλη χρηση του υλικού που διατιθεται στο δικτυακό αυτό τόπο, συμπεριλαμβανομενων ενδεικτικα: της τροποποιησης, αντιγραφης, αλλοιωσης, μεταγλώττισης, διαμόρφωσης, αναπαραγωγης, διανομης, μεταβιβασης, πώλησης, αναδημοσιευσης, αποστολης δεδομενων σε αλλο υπολογιστη (upload) με οιοδηποτε τρόπο οιασδηποτε πληροφοριας (στο σύνολό της, τμηματικη η περιληπτικα) που παρεχεται στο δικτυακό αυτό τόπο με οποιονδηποτε τρόπο η μεσο, συμπεριλαμβανομενης της αποστολης τους στο Διαδικτυο η τη διαθεση των πληροφοριών στο Διαδικτυο με οποιονδηποτε αλλο τρόπο. Τα προϊόντα η υπηρεσιες που αναφερονται στις ηλεκτρονικες σελιδες του παρόντος κόμβου και φερουν σηματα των αντιστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορεων, ενώσεων η εκδόσεων, αποτελούν δικη τους πνευματικη ιδιοκτησια και συνεπώς οι φορεις αυτοι φερουν τη σχετικη ευθύνη.

Η «Επιχειρηση» διατηρει το δικαιωμα να προσθετει, τροποποιει η/και αφαιρει οποτεδηποτε οποιοδηποτε στοιχειο η/και πληροφορια που περιλαμβανεται στον παρόντα δικτυακό τόπο καθώς και να διακόπτει προσωρινα η μόνιμα μερος η το σύνολο των υπηρεσιών του χωρις καμια προειδοποιηση κατα την απόλυτη διακριτικη της ευχερεια.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/ΧΡΗΣΤΩΝ

H «Επιχειρηση» δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικα δεδομενα των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού τόπου Ιστοσελιδα και να τηρει τις σχετικες διαταξεις περι προστασιας προσωπικών δεδομενων (Ν.2472/1997 για την προστασια του ατόμου από την επεξεργασια δεδομενων προσωπικού χαρακτηρα, Ν. 3471/2006 για την προστασια δεδομενων προσωπικού χαρακτηρα και της ιδιωτικης ζωης στον τομεα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών) όπως εκαστοτε ισχύουν. Για το λόγο αυτό, λαμβανει όλα τα απαραιτητα μετρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμενες μεθόδους, ώστε να εξασφαλιζεται η μεγιστη δυνατη ασφαλεια των επισκεπτών/χρηστών.

Στο δικτυακό αυτό τόπο δεν συγκεντρώνονται πληροφοριες που αφορούν προσωπικα δεδομενα των επισκεπτών/χρηστών παρα μόνο εαν τις παρεχουν οι ιδιοι οικειοθελώς και ενσυνειδητα. Δεν απαιτειται η χορηγηση στοιχειων που συνιστούν προσωπικα δεδομενα για την πλοηγηση στο Ιστοσελιδα η για την πρόσβαση στο περιεχόμενό του. Ο επισκεπτης/χρηστης χορηγει στοιχεια του που συνιστούν προσωπικα δεδομενα μόνο εαν και εφόσον επιθυμει να εγγραφει στα newsletters του Ιστοσελιδα. Συγκεκριμενα, ο επισκεπτης/χρηστης για να εγγραφει στα newsletters του παρόντα δικτυακού τόπου, θα πρεπει να καταχωρισει υποχρεωτικα το όνομα, το επώνυμο, το φύλο και μια εγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομειου (email) και να δηλώσει ότι επιθυμει να λαμβανει newsletters (ενημερωτικα μηνύματα) για τα προϊόντα και τις υπηρεσιες που προβαλλονται στο Ιστοσελιδα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομειου του. O επισκεπτης/χρηστης συμφωνει ότι τα στοιχεια που υποβαλλει στο Ιστοσελιδα ειναι πληρη, ορθα, αληθη, ακριβη και εγκυρα και ότι εαν τυχόν αλλαξουν θα ενημερώνει τη σχετικη υπηρεσια του Ιστοσελιδα ώστε τα στοιχεια εγγραφης να διατηρούνται πληρη, ορθα, αληθη, ακριβα και εγκυρα. Με την εγγραφη του στα newsletters του Ιστοσελιδα ο χρηστης συναινει όπως τα προσωπικα του στοιχεια χρησιμοποιηθούν από την εταιρεια «Επιχειρηση», ως υπεύθυνης για την επεξεργασια τους μεσω αυτοματοποιημενων μεσων ειτε από την ιδια ειτε μεσω οιουδηποτε αλλου προσώπου διορισει η «Επιχειρηση» για τη διενεργεια της επεξεργασιας κατ’ εντολη και για λογαριασμό της. Τα στοιχεια που θα υποβαλλει ο επισκεπτης/χρηστης στο Ιστοσελιδα θα διατηρηθούν σε βαση δεδομενων σε ενα server και θα τύχουν επεξεργασιας με αποκλειστικό σκοπό την αποστολη στον επισκεπτη/χρηστη newsletters (ενημερωτικών μηνυματων). Η «Επιχειρηση» δεν θα διαθεσει προς πώληση η αλλως διαβιβασει η δημοσιοποιησει προσωπικα στοιχεια των επισκεπτών/χρηστών του Ιστοσελιδα σε τριτους, που δεν σχετιζονται με την ιδια, χωρις την συγκαταθεση τους, με εξαιρεση την εφαρμογη σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχες.

Οι εγγεγραμμενοι χρηστες καθώς και όσοι παρεχουν προσωπικα τους στοιχεια στον παρόντα δικτυακό τόπο, εχουν το δικαιωμα να ζητούν και να λαμβανουν από την «Επιχειρηση» τις ακόλουθες πληροφοριες : α) όλα τα δεδομενα προσωπικού χαρακτηρα που τους αφορούν, β) τους σκοπούς επεξεργασιας και τους τυχόν αποδεκτες, γ) τη διόρθωση των στοιχειων τους που τηρούνται στο αρχειο, καθώς και το δικαιωμα να προβαλλουν οποτεδηποτε αντιρρησεις για τα δεδομενα που τους αφορούν.

Οι εγγεγραμμενοι χρηστες εχουν δικαιωμα να ζητησουν οποτεδηποτε και χωρις επιβαρυνση τη διαγραφη των στοιχειων τους, ανα πασα στιγμη στελνοντας email στο newsletter@Ιστοσελιδα.

Η με τον ανωτερω τρόπο γνωστοποιηση προσωπικών δεδομενων από τους χρηστες του Ιστοσελιδα συνιστα αποδοχη των όρων χρησης των δεδομενων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περιπτωση που ο χρηστης δεν συναινει στην κατα τα ανωτερω χρηση των προσωπικών του στοιχειων, δεν θα πρεπει να συμπληρώσει τα σχετικα πεδια.

 

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΩΝ/ΜΕΛΩΝ-ΒΛΑΒΗ/ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ο επισκεπτης/χρηστης του δικτυακού αυτού τόπου ειναι αποκλειστικα υπεύθυνος για τη νόμιμη χρηση αυτού και οφειλει να συμμορφώνεται με τις εκαστοτε ισχύουσες νομοθετικες και κανονιστικες διαταξεις καθώς και να απεχει από καθε παρανομη η καταχρηστικη χρηση του περιεχομενου και των υπηρεσιών του Ιστοσελιδα.

Σε περιπτωση που καποιος επισκεπτης/χρηστης προκαλεσει τεχνικη βλαβη στο δικτυακό τόπο η τα συστηματα που μεταδιδουν το δικτυακό τόπο στους επισκεπτες/χρηστες, ευθύνεται για καθε ζημια που προκύπτει από την εν λόγω ζημια και αναλαμβανει οιαδηποτε δαπανη για την αποκατασταση της βλαβης.

Αποκλειστικη ευθύνη εχει ο επισκεπτης/χρηστης και για οποιαδηποτε αλλη ζημια προκληθει στον παρόντα δικτυακό τόπο που απορρεει από την κακη η αθεμιτη χρηση των πληροφοριών/υπηρεσιών του από αυτόν.

 

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Το Ιστοσελιδα ειναι εναντιον της συγκεντρωσης δεδομενων ανηλικων, δηλαδη ατόμων που ειναι κατω των 18 ετών.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ο επισκεπτης/χρηστης κατανοει και αποδεχεται ότι το Ιστοσελιδα διατηρει το αποκλειστικό δικαιωμα να διακόψει τη χρηση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσιες του η/και να διακόψει τη διαθεση του περιεχομενου του στους επισκεπτες/χρηστες που πιστεύει ότι εχουν παραβιασει το γραμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρησης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «Επιχειρηση» δεν ευθύνεται σε καμια περιπτωση για την επικοινωνια του επισκεπτη/χρηστη με τους τριτους παροχεις υπηρεσιών που διαφημιζονται στο Ιστοσελιδα και για την οποιανδηποτε τυχόν εμπορικη συναλλαγη η αλλη σχεση που μπορει να προκύψει μεταξύ τους.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η «Επιχειρηση» δεν ευθύνεται για οποιασδηποτε μορφης ζημια υποστει ο επισκεπτης/χρηστης των σελιδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομενων του Ιστοσελιδα στις οποιες προβαινει με δικη του πρωτοβουλια και ευθύνη (π.χ. ενδεικτικα αλλα όχι περιοριστικα ζημια που οφειλεται σε παρανομες πραξεις τριτων όπως υποκλοπες η αποκρυπτογραφηση κωδικών και δεδομενων, διαδοση υιών (viruses) κατα τη διαρκεια χρησης του δικτυακού τόπου η αναπαραγωγης (download) στοιχειων του περιεχομενου του, σε προβληματα που ενδεχεται να παρουσιασθούν κατα τη χρηση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. απώλεια δεδομενων κ.λπ.) κ.λπ.). Το Ιστοσελιδα χρησιμοποιειται ως εχει, χωρις εγγύηση ρητη η εμμεσα δηλωμενη και αναλογα με τη διαθεσιμότητα του. Η «Επιχειρηση» δεν εγγυαται ότι οι σελιδες, οι υπηρεσιες, οι επιλογες και τα περιεχόμενα του Ιστοσελιδα θα παρεχονται χωρις διακοπη, χωρις σφαλματα, ότι ο δικτυακός αυτός τόπος θα ειναι ασφαλης, ότι τα σφαλματα θα διορθώνονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο η ότι ο server που καθιστα διαθεσιμο το Ιστοσελιδα δεν εχει ιούς η αλλα επιζημια στοιχεια. Σε καμια περιπτωση το Ιστοσελιδα δεν εγγυαται την ακριβεια, την αξιοπιστια, την χρονικη εγγύτητα, την πληρότητα η και διαθεσιμότητα του περιεχομενου που δημοσιεύεται, ωστόσο η «Επιχειρηση», χωρις να εγγυαται και συνεπώς να ευθύνεται, θα καταβαλλει καθε δυνατη προσπαθεια για την αναρτηση ορθών πληροφοριών και στοιχειων στο σύνολο του παρόντα δικτυακού τόπου. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων, το αναλαμβανει ο επισκεπτης/χρηστης και σε καμια περιπτωση η «Επιχειρηση»

Το περιεχόμενο του Ιστοσελιδα και οι πληροφοριες που παρεχονται μεσω του δικτυακού αυτού τόπου σε καμια περιπτωση δεν δύνανται να εκληφθούν ως εγκυρες πληροφοριες η/και συμβουλες ούτε υποκρύπτουν σε καμια περιπτωση προτροπη για την επιχειρηση η μη συγκεκριμενων πραξεων. Το Ιστοσελιδα δεν εγγυαται σε καμια περιπτωση την αρτιότητα, την πληρότητα και γενικότερα την καταλληλότητα του περιεχομενου που αναλαμβανει να συλλεξει, επεξεργαστει και διανειμει ιδιαιτερα λόγω του μεγαλου του όγκου ούτε και την απουσια ενδεχομενων λαθών και σφαλματων. Επομενως, ο επισκεπτης/χρηστης του Ιστοσελιδα, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσιες του με δικη του πρωτοβουλια, αναλαμβανει και τη σχετικη ευθύνη να προβαινει καθε φορα στη διασταύρωση των παρεχόμενων πληροφοριών.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Το Ιστοσελιδα περιεχει συνδεσμους (links) προς αλλους δικτυακούς τόπους. Η διασύνδεση του Ιστοσελιδα με αλλους δικτυακούς τόπους μεσω συνδεσμων (links) πραγματοποιειται μόνο για την διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών. Οι δικτυακοι αυτοι τόποι δεν βρισκονται υπό τον ελεγχο του Ιστοσελιδα και συνεπώς η «Επιχειρηση» δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτικη προστασιας των προσωπικών δεδομενων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους. Η «Επιχειρηση» δεν ευθύνεται για οποιαδηποτε αμεση η εμμεση ζημια των χρηστών/επισκεπτών, που προκύπτει από την αξιοποιηση της δυνατότητας διασύνδεσης με αλλο δικτυακό τόπο μεσω συνδεσμων (links) η από τη χρηση στοιχειων και πληροφοριών, που εμπεριεχονται σε καθε παρόμοια ιστοσελιδα. Επομενως, για οποιοδηποτε πρόβλημα ανακύψει κατα την επισκεψη/χρηση τους, ο επισκεπτης/χρηστης οφειλει να απευθυνθει απευθειας στους αντιστοιχους δικτυακούς τόπους και σελιδες, τα οποια και φερουν ακεραια τη σχετικη ευθύνη για την παροχη των υπηρεσιών τους. Η «Επιχειρηση» σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να θεωρηθει ότι ενστερνιζεται η αποδεχεται το περιεχόμενο η τις υπηρεσιες των δικτυακών αυτών τόπων και των σελιδων στα οποια το Ιστοσελιδα παραπεμπει η συνδεεται με αυτα κατα οιονδηποτε τρόπο.

Πολιτικη απορρητου & συμμόρφωση GDPR

1. Προστασια προσωπικών δεδομενων και προστασια δεδομενων
Τα δεδομενα ειναι μια υποχρεωση, πρεπει να συλλεγονται και να επεξεργαζονται μόνο όταν ειναι απολύτως απαραιτητο.
Μισούμε το spam όσο και εσεις!
Ποτε δεν πρόκειται να πουλησουμε, νοικιασουμε η να διανεμουμε με οποιονδηποτε αλλο τρόπο η να δημοσιοποιούμε τα προσωπικα σας στοιχεια.

2. Σχετικη νομοθεσια
Παραλληλα με τα επιχειρησιακα και εσωτερικα συστηματα πληροφορικης μας, ο ιστότοπος αυτός εχει σχεδιαστει ετσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνικη και διεθνη νομοθεσια όσον αφορα την προστασια δεδομενων και την ιδιωτικη ζωη των χρηστών:

Οδηγια της ΕΕ για την προστασια των δεδομενων του 1995 (DPD)
Κανονισμός 2018 για την γενικη προστασια δεδομενων της ΕΕ (GDPR)
Νόμος περι προστασιας δεδομενων του Ηνωμενου Βασιλειου του 1988 (DPA)

3. Προσωπικες πληροφοριες που συλλεγει αυτός ο ιστότοπος και γιατι τις συλλεγουμε
Αυτός ο ιστότοπος συλλεγει και χρησιμοποιει προσωπικες πληροφοριες για τους ακόλουθους λόγους:

3.1 Φόρμες επικοινωνιας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομειου

Σε περιπτωση που επιλεξετε να επικοινωνησετε μαζι μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνιας η σε εναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομειου σαν αυτόν, κανενα από τα δεδομενα που παρεχετε δεν θα αποθηκευτει από αυτόν τον ιστότοπο η θα μεταβιβαστει η θα υποβληθει σε επεξεργασια από οποιονδηποτε τριτο φορεα επεξεργασιας δεδομενων, όπως οριζονται στο τμημα 6.0. Αντιθετα, τα δεδομενα αυτα θα μας σταλούν με ενα μηνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομειου μεσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστες μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλειας TLS (μερικες φορες γνωστό και ως SSL), που σημαινει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομειου κρυπτογραφειται χρησιμοποιώντας κρυπτογραφηση τύπου SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλει μεσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομειου αποκρυπτογραφειται από τους τοπικούς μας υπολογιστες και συσκευες.

4. Πώς αποθηκεύουμε τα προσωπικα σας στοιχεια
Όπως περιγραφεται λεπτομερώς στην ενότητα 3 παραπανω, καποιες προσωπικες πληροφοριες θα αποθηκευτούν στη βαση δεδομενων αυτού του ιστότοπου. Αυτα τα δεδομενα βρισκονται αποθηκευμενα με ψευδωνυμικό τροπο, δηλαδη, τα δεδομενα απαιτούν πρόσθετη επεξεργασια χρησιμοποιώντας ενα ξεχωριστα αποθηκευμενο «κλειδι» προτού να μπορεσουν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποιηση ενός ατόμου.

Η ψευδωνυμοποιηση ειναι μια απαιτηση του GDPR και την οποια εχουμε υλοποιησει σε αυτόν τον ιστότοπο.

5. Σχετικα με τον διακομιστη αυτού του ιστοτόπου
Όλη η διαδικτυακη κινηση (μεταφορα αρχειων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγραμματος περιηγησης σας ειναι κρυπτογραφημενη και μεταφερεται μεσω του πρωτοκόλλου HTTPS.

6. Οι επεξεργαστες δεδομενων τριτου μερους μας
Χρησιμοποιούμε εναν αριθμό τριτων φορεων για την επεξεργασια προσωπικών δεδομενων για εμας. Αυτοι οι δύο φορεις εχουν επιλεγει προσεκτικα και όλα αυτα συμμορφώνονται με τη νομοθεσια που οριζεται στο τμημα 2.
Google (Πολιτικη απορρητου)
Linkwise (Πολιτικη απορρητου)

7. Παραβιασεις δεδομενων
Θα αναφερουμε καθε τυχόν παρανομη παραβιαση της βασης δεδομενων αυτού του ιστοτόπου η της βασης δεδομενων καθε τριτου φορεα επεξεργασιας δεδομενων σε οποιονδηποτε και σε όλους τους αμεσα ενδιαφερομενους όπως και στις και αρχες εντός 72 ωρών από την παραβιαση, εφόσον ειναι προφανες ότι τα προσωπικα δεδομενα που ειναι αποθηκευμενα σε αναγνωρισιμη μορφη, εχουν κλαπει.

8. Αλλαγες στην πολιτικη απορρητου μας
Αυτη η πολιτικη απορρητου μπορει να αλλαζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσια η τις εξελιξεις στον κλαδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητα τους πελατες μας η τους χρηστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγες αυτες. Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να ελεγχετε περιστασιακα αυτη τη σελιδα για τυχόν αλλαγες πολιτικης.

Πολιτικης Χρησης των cookies
Η ιστοσελιδα Ιστοσελιδα (εφεξης η «Ιστοσελιδα») χρησιμοποιει cookies για να αποθηκεύσει πληροφοριες στον υπολογιστη σας. Η παρούσα πολιτικη χρησης εξηγει τον τρόπο με τον οποιο η Ιστοσελιδα χρησιμοποιει τα cookies. Με την πλοηγηση σας στην Ιστοσελιδα συμφωνειτε και αποδεχεστε τη χρηση cookies στον υπολογιστη σας, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πολιτικης χρησης. Εαν δεν επιθυμειτε να λαμβανετε cookies από την Ιστοσελιδα, παρακαλούμε ειτε να προβειτε στις καταλληλες ρυθμισεις (όπως παρατιθενται κατωτερω) η να απεχετε από τη χρηση της Ιστοσελιδας.

Τι ειναι τα cookies;
Τα «cookies» ειναι μικρα αρχεια κειμενου με πληροφοριες που μια ιστοσελιδα (συγκεκριμενα ο διακομιστης ιστού – web server) αποθηκεύει στον υπολογιστη ενός χρηστη, χωρις να λαμβανουν γνώση οποιουδηποτε εγγραφου η αρχειου από τον υπολογιστη του χρηστη. Τα cookies περιεχουν καποιες πληροφοριες, όπως το όνομα μιας ιστοσελιδας και ορισμενα ψηφια και αριθμούς. Καθε φορα που ο χρηστης συνδεεται σε μια ιστοσελιδα, η τελευταια ανακτα τις εν λόγω πληροφοριες και προσφερει στο χρηστη σχετικες με αυτες υπηρεσιες. Χαρακτηριστικό παραδειγμα τετοιων πληροφοριών ειναι οι προτιμησεις του χρηστη σε μια ιστοσελιδα, όπως αυτες δηλώνονται από τις επιλογες που κανει ο χρηστης στη συγκεκριμενη ιστοσελιδα (π.χ. επιλογη συγκεκριμενων «κουμπιών», αναζητησεων, διαφημισεων, κλπ).

Τι cookies χρησιμοποιει η Ιστοσελιδα;
Η Ιστοσελιδα χρησιμοποιει cookies προκειμενου να διευκολύνει την πλοηγηση του χρηστη σε αυτην και να παρεχει μια μοναδικη εμπειρια περιηγησης στο χρηστη.

 

FIRST PARTY COOKIES Περιγραφη – Σκοπός Διαρκεια Τηρησης
catAccCookies Χρησιμοποιειται για να ελεγχει αν εχετε αποδεκτει την περιηγηση σας σην ιστοσελιδα με την χρηση των cookies 1 μηνα
_mcnc Χρησιμοποιειται από τον Web Server για να κανει cache σελιδες η τμηματα τους και να τις κανει serve χρησιμοποιώντας λιγότερα computational resources 2 Λεπτα
THIRD PARTY COOKIES Περιγραφη – Σκοπός Διαρκεια Τηρησης
https://www.facebook.com/help/cookies/
act, c_user, csm, datr, fr, lu, p, presence, s, xs Χρησιμοποιούμε το κουμπι LIKE του Facebook. To Facebook δημιουργει τα συγκεκριμενα cookies για να ανιχνευσουν τον αριθμό των «LIKE» και αν ειστε συνδεδεμενοι στο Facebook η όχι. Θα πρεπει να ανατρεξετε στην πολιτικη cookies του Facebookεδώ. Όλα ληγουν στο τελος της συνεδριασης του browser με την εξαιρεση του datr (2 χρόνια), FR (2 μηνες) και lu (2 χρόνια).
wd Αυτό το cookie αποθηκεύει τις διαστασεις του παραθυρου του προγραμματος περιηγησης και χρησιμοποιειται από το Facebook για να βελτιστοποιησει την απόδοση της σελιδας. Η διαρκεια ζωης του αυτό το cookie εξαρταται από την κατασταση του πλαισιου ελεγχου (Checkbox) “Να παραμεινω συνδεδεμενος”. Αν το «Keep me logged in” πλαισιο ελεγχου εχει οριστει, το cookie ληγει μετα από 30 ημερες αδρανειας. Αν το «Keep me logged in” πλαισιο ελεγχου δεν εχει οριστει, το cookie ληγει όταν κλεινετε το πρόγραμμα περιηγησης.

 

YOUTUBE Cookies Περιγραφη – Σκοπός Διαρκεια Τηρησης
http://www.google.com/intl/en-GB/policies/privacy/
PREF, VISITOR_ INFO1_LIVE, YSC Αυτα τα cookies εγκαθιστανται μεσω της ενσωματωμενης youtube-βιντεο. Εγγραφούν ανώνυμα στατιστικα στοιχεια σχετικα για παραδειγμα πόσες φορες εμφανιζεται το βιντεο και τι ρυθμισεις χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγη. Μόνιμο

 

DOUBLECLICK Cookies Περιγραφη – Σκοπός Διαρκεια Τηρησης
https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
id, IDE Το Google DoubleClick χρησιμοποιειται για την καταγραφη και τη δημιουργια εκθεσεων σχετικα με τις δρασεις του χρηστη στην ιστοσελιδα μετα την προβολη η κανοντας κλικ σε μια από τις διαφημισεις του διαφημιζόμενου ώστε να μετρηθει η αποτελεσματικότητα μιας διαφημισης και να παρουσιασει συγκεκριμενες διαφημισεις για το χρηστη. 2 χρόνια

Διαγραφη των cookies

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες όροι χρησης και η χρηση του δικτυακού τόπου Ιστοσελιδα διεπονται από το Ελληνικό Δικαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικες διαταξεις της Ευρωπαϊκης Ένωσης και από τις σχετικες Διεθνεις Συνθηκες. Σε περιπτωση που καποιος από τους παρόντες όρους ηθελε κριθει ακυρος η ακυρώσιμος, η ακυρότητα η ακυρωσια αυτη δεν θα επηρεασει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επιλυση οιασδηποτε διαφορας ηθελε προκύψει από τη χρηση του δικτυακού τόπου Ιστοσελιδα η σχετικα με την ερμηνεια η εφαρμογη των παρόντων όρων χρησης η εξ αφορμης αυτών ειναι τα Δικαστηρια Αθηνών.